Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions, cut in lengths (3 cm)
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g toasted sesame oil
- 150 g carrots, cut in pieces
- 130 g water, plus boiling water for soaking
- 30 g soy sauce
- 600 g chicken breasts, cut in pieces (3 cm)
- 200 g fresh shiitake mushrooms, quartered
- 100 g fresh beansprouts
- 1 tsp red curry paste
- 150 g rice vermicelli, dried
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2260 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 53.8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Teriyaki with Rice
1h 50 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
All-In-One 'Roast' Beef
1 godz. 30 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15 min.
Curry Noodles with Pork
45 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min