Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optioneel)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
of 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
of 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1726 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 9.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Chicken Tagine
25 menit
Tomato basil chicken stew
35min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Peking Chicken
45min
Steamed Garlic Prawns
30min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min