Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optioneel)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
of 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
of 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1726 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 9.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Peking Chicken
45 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Cashew Chicken
45 min
Quick Beef Massaman Curry
40 min
Curry Noodles with Pork
45 min