Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken and Ham Filling
- 800 g chicken meat, boneless and skinless, mixture of breast and thigh, diced (2 cm)
- 220 g shredded ham hock
- 4 sprigs fresh tarragon, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pie
- 700 g water
- 250 g fine asparagus, trimmed
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 70 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g lard, diced, plus extra for greasing
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2525 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coronation Chicken
30 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Sticky Toffee Puddings
1sa
Butterscotch Delight
20min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Hollandaise Sauce
15min
Quiche Lorraine
45 min
Chicken Pad Thai
20min
Soubise Sauce
30 min
'Chip Shop' Curry Sauce
25 min
Crusted Pâté (Spain)
10sa
Coulibiac
2 godz. 15 min