Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- roasting juices, from roast turkey
-
2
Tbsp plain flour
of spelt flour - 750 g chicken stock or turkey stock, hot
- 20 g dry Marsala wine (optioneel)
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 117 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Natrium
- 588 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Red Onion Gravy
25 min
Get Ahead Turkey Gravy
1h 45min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Carrot and Swede Mash
20 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Bread Sauce
1h 25 min
Peppercorn Sauce
30min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Yorkshire Pudding
1h