Compatibele versies
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 450 g milk
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g honey
- 700 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 2 tsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
Marinara Sauce
- 40 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 800 g tinned whole peeled tomatoes (2 x 400 g tins)
- 100 g white wine
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh parsley leaves, chopped
Fillings
- 70 g Scamorza cheese (smoked mozzarella), cut in pieces
- 180 g vintage Cheddar cheese, cut in pieces
- 75 g pepperoni, sliced
- 60 g pitted black olives, halved
- 2 pinch fine sea salt, or to taste
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g cheese (3 types e.g. mozzarella, Cheddar, Gorgonzola)
- water, for sealing
- 75 g ricotta cheese, drained
- 70 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6063 kJ / 1446 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 148 g
- Vetten
- 62 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
1 Std.
Pretzels
1 Std.
Hot Dogs
35 min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Pepperoni Pretzel Bites
1 Std. 45 Min
Baguettes
3h 45min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1h 30min
Chorizo Bread
1h 30min
Four Cheese Sharing Flatbread
40 Min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1h 50min
Herb Bread
1 Std. 10 Min