Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra dusting
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
-
150
g spicy salami, sliced
of pepperoni, sliced - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
-
250
g pomodorino tomatoes, halved
of baby plum tomatoes, halved - 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4162 kJ / 994.7 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 104.7 g
- Vetten
- 43.7 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 2553.7 mg
Alternatieve recepten
Hot Dog Rolls
55 dk
Pistachio Cupcakes
40 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Pizza Capricciosa
1h 35min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Sunday Morning Breakfast Bake
1 godz. 15 min
Pitta Bread
2sa
Hot Dogs
35 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Chorizo Bread
1h 30min
Parmesan and Rosemary Buns
1sa 45 dk
Pizza Marinara
1h 35min