Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 1 garlic clove
- 200 g button mushrooms, sliced (3 mm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 pinch ground black pepper
- 200 g mozzarella, drained and sliced (4 mm)
- 100 g prosciutto, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3581 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 106.6 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 dk
Fluffy Japanese Cheesecake
1 Std. 50 Min
Smoked Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 Min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Geen beoordelingen
Bear Face Cake
1 Std. 50 Min
Raspberry Turnovers
2h
Octopus and Potato Salad
40 dk
Stuffed Crust Salami Pizza
1 Std. 50 Min
Pizza Capricciosa
1h 35min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Pizza Marinara
1h 35min