Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 350 g water
- 1 tsp sugar
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - oil, for greasing
- 300 g semolina
- 300 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 2 tsp fine sea salt
Topping
-
100
g pecorino cheese, cut in pieces (3-4 cm)
of 100 g Provolone (Italian cheese), cut in pieces (3-4 cm) - 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Coconut Pie
1h 35min
Rice pudding
1j
Pizza Margherita
2h 10 min
Rice pudding
1j
Pizza dough
1j
Crème caramel (flan)
3 Std.
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1 Std. 30 Min
Curry Bread Rolls
2h 10 min
Herb Bread
1j 10 menit
Happy Veggie Empanadas
1j 10 menit
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min