Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge Cake
- 1 Tbsp unsalted butter, for greasing
- 2 medium eggs
- 80 g sugar
- 60 g 00 flour (see tip)
- 20 g cocoa powder, unsweetened
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp chilli powder
- 1 pinch fine sea salt
Cream
- 100 g sugar
-
½
tsp natural vanilla extract
of 1 tsp vanilla sugar, homemade - 40 g 00 flour (see tip)
- 500 g milk
- 2 medium eggs
- 2 gelatine leaves
- water, for soaking
- 500 g mascarpone
Assembly
- 18 g espresso, brewed, cold
- 3 Tbsp Marsala wine, dry or sweet
- 250 g fresh raspberries
- 2 Tbsp walnuts, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 178 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Raspberry Dacquoise
2 Std.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
French Herb Cream Cheese
48 godz.
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 Std.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Tiramisu
5h 20min
Faworki (crostoli)
2 Std.
Tiramisu
5h 20min
Oreo® Ice Cream
8h 30 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min