Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - oil, for greasing
- 180 g buttermilk
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 50 g Fontina cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Gorgonzola, cut in pieces (5 mm)
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 77.8 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1186 mg
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2h 10min
Alpine Macaroni
45min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Geen beoordelingen
Polenta
50min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Geen beoordelingen
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3h
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min
Calzone Napoletano
1h 40min
Biscoff Cheesecake
6 Std. 20 Min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min