Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - oil, for greasing
- 180 g buttermilk
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 50 g Fontina cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Gorgonzola, cut in pieces (5 mm)
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 77.8 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1186 mg
Alternatieve recepten
Tomato Rice
30 min
Cheese and Basil Knots
1 Std. 30 Min
Gluten-free Breakfast Quiche
2sa 30 dk
Candy Corn Pudding
50 dk
Crab Tortelloni, Red Mullet
5sa
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3h
Hot Dog Rolls
55 min
Seafood Pizza
2h 45min
Black Forest Gateau
45 dk
Cheesecake Ice Cream
6h 20 min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4h
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min