Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast - olive oil, for greasing
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 240 g medium-hard cheese, cut in pieces (e.g. Gouda, Cheddar)
- 120 g onions, quartered
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika
of 1 tsp sweet paprika - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- 300 g frozen spinach, defrosted and well-drained
- 4 medium eggs
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1765 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 20.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Mocha Cake
3h
Pizza Dough
1 Std.
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Masala Hake at 55°C
55 min
Olive Bread Rolls
2h
Cinnamon and Date Twists
50 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2h 30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min