Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast - olive oil, for greasing
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 240 g medium-hard cheese, cut in pieces (e.g. Gouda, Cheddar)
- 120 g onions, quartered
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika
of 1 tsp sweet paprika - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- 300 g frozen spinach, defrosted and well-drained
- 4 medium eggs
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1765 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 20.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Almond Vegetable Crumble
7h
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Pizza Margherita
2h 10 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2h 45 min
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Fruit Nectar
10min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Potato Cakes
45 min