Compatibele versies
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grating
- 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)
Dough
- 250 g milk
-
25
g fresh yeast, crumbled
of 1 tsp dried instant yeast - 10 g honey
- 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Fondue and Filling
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 200 g tomatoes, quartered
- 50 g white wine
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g fresh baby spinach
- 200 g ricotta cheese
- ½ tsp garlic powder
- 2 medium eggs
- water, for brushing
- fresh fruit selection, to your taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7229.5 kJ / 1728 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 213 g
- Vetten
- 71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 Std. 30 Min
Chocolate Lava Cookies
1h 40 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Potato Flatbreads
12 godz.
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7h 45 min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Cake in a Jar
35 min
Star Pizza
1 Std. 45 Min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1j 15 menit
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 Std. 30 Min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 dk