Compatibele versies
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grating
- 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)
Dough
- 250 g milk
-
25
g fresh yeast, crumbled
of 1 tsp dried instant yeast - 10 g honey
- 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Fondue and Filling
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 200 g tomatoes, quartered
- 50 g white wine
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g fresh baby spinach
- 200 g ricotta cheese
- ½ tsp garlic powder
- 2 medium eggs
- water, for brushing
- fresh fruit selection, to your taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7229.5 kJ / 1728 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 213 g
- Vetten
- 71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 Min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 Min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Cherry Pie
12 Std. 15 Min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15min
Carrot Cake Cupcakes
1 Std. 20 Min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55min
Mini Egg Cupcakes
1 godz.
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4h 20min