Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit Base
- 90 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 280 g digestive biscuits
White Chocolate Filling
- 230 g white chocolate, small pieces or callets
- 110 g double cream
- 700 g cream cheese
- 220 g granulated sugar
- 5 large eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch fine sea salt
Caramel Sauce
- 140 g light brown sugar
- 200 g double cream
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2579 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 46.3 g
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
White Chocolate Cheesecake
16h
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25u. 40min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1h 40min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2sa
Molten Caramel Centre Muffins
25 min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Strawberry Bavarois
6sa
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6 Std. 30 Min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1 godz. 15 min