Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 170 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g cocoa powder
- 100 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
- 50 g icing sugar
- 1 large egg
Salted Caramel
- 80 g light brown sugar
- 60 g unsalted butter, diced
- 70 g double cream
- ¾ tsp fine sea salt
Chocolate Layer
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 240 g double cream
- 15 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2028 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 36.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 Min
Chocolate Fondants
40 Min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4 Std. 30 Min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 Std.
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 Std.
Ben's Chocolate Cookies
40 Min
Lemon Tart
4 Std. 30 Min
Red Velvet Cake
1h 20min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min