Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 170 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g cocoa powder
- 100 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
- 50 g icing sugar
- 1 large egg
Salted Caramel
- 80 g light brown sugar
- 60 g unsalted butter, diced
- 70 g double cream
- ¾ tsp fine sea salt
Chocolate Layer
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 240 g double cream
- 15 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2028 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 36.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Raspberry Dacquoise
2h
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25sa 20 dk
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Choux Pastry
2h
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3 Std. 40 Min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Lemon Tart
4h 30min
Sherry Panettone
5 Std. 15 Min
Mango Swiss Roll
40 min