Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 200 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 200 g dark chocolate, minimum 70% cocoa solids, pieces or callets
- 100 g water
- 250 g self-raising flour
- 25 g cocoa powder
- 180 g light brown sugar
- 180 g golden caster sugar
- 3 large eggs
- 80 g crème fraîche
Icing
- 200 g dark chocolate, minimum 60% cocoa solids, pieces or callets
- 200 g unsalted butter, in pieces, softened
- 200 g icing sugar
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3181 kJ / 760 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Buttercream icing
5min
Buttercream Icing
5min
Chocolate Chip Cookies
50min
Butterfly Cakes
1h
Chocolate Easter Nests
50min
Ultimate Chocolate Cake
2h 15 min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Chocolate Fudge Icing
5min
Victoria Sponge
1h 10min
Easy Chocolate Cake
1h 15min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Red Velvet Cake
1h 20 min