Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 200 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 200 g dark chocolate, minimum 70% cocoa solids, pieces or callets
- 100 g water
- 250 g self-raising flour
- 25 g cocoa powder
- 180 g light brown sugar
- 180 g golden caster sugar
- 3 large eggs
- 80 g crème fraîche
Icing
- 200 g dark chocolate, minimum 60% cocoa solids, pieces or callets
- 200 g unsalted butter, in pieces, softened
- 200 g icing sugar
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3181 kJ / 760 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Vanilla Sponge Layer Cake
2 godz. 35 min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1sa 45 dk
Ultimate Chocolate Cake
2 godz. 15 min
Chocolate icing (ganache)
20min
Butterfly Cakes
1sa
Chocolate Fudge Icing
5 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Brownies
50 min
Victoria Sponge
1sa 10 dk
Easy Chocolate Cake
1 godz. 15 min
Red Velvet Cake
1sa 20 dk