Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt
-
400
g fresh trout fillets, skinless
of fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus 30 g
- 1 garlic clove
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g pitted black olives
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (optioneel)
- 10 g lemon juice (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chopped Vegetable Salad
10min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Feta and Honey Cheesecakes
1h
Stuffed vegetables
1h 5min
Pizza Margherita
2h 10min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Baked spinach and eggs
35min
Berry mousse
4h 50min
Sardine Sandwich Filling
5min