Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bread Dumplings
-
300
g slightly stale bread rolls, cut in pieces (1 cm)
of slightly stale white bread, cut in pieces (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions quartered
- 220 g milk
- 25 g unsalted butter, diced
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef Goulash and Steamed Dumplings
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, quartered
-
30
g oil
of clarified butter - 750 g beef (for stewing), cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée
- 350 g tinned chopped tomatoes or fresh
- 200 g red wine
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
of ½ tsp caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
of 2 cloves - 300 g water
- 30 g plain flour
- 200 g peppers, red and green, cut in thin strips
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2315 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Cottage Pie
1h 10min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Beef Stroganoff
1h
Lasagne Bolognese
2h 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Lamb Stew
50min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef Bourguignon
1h 30min