Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 800 g pork shoulder, boneless, diced (2 cm)
- 5 cardamom pods
- 5 cloves
- 4 fresh red chillies, halved
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- ½ tsp fenugreek seeds
- 30 g white wine vinegar
- 15 g red wine vinegar
- 1 Tbsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
Curry
- 30 g vegetable oil
- 200 g onions, quartered
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 250 g ripe tomatoes, quartered
- 2 - 6 fresh bird's eye chillies, halved, to taste
- 1 tsp brown sugar
- 80 g water
- 5 g fresh coriander leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 18.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Chicken Jalfrezi
1j
Lamb Keema with Peas
1j
Tikka Paste
1j
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Lamb Rogan Josh
1h 45 min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Kofta Curry
1j 10 menit
Chicken Saag
50 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1j 15 menit
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min