Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 800 g pork shoulder, boneless, diced (2 cm)
- 5 cardamom pods
- 5 cloves
- 4 fresh red chillies, halved
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- ½ tsp fenugreek seeds
- 30 g white wine vinegar
- 15 g red wine vinegar
- 1 Tbsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
Curry
- 30 g vegetable oil
- 200 g onions, quartered
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 250 g ripe tomatoes, quartered
- 2 - 6 fresh bird's eye chillies, halved, to taste
- 1 tsp brown sugar
- 80 g water
- 5 g fresh coriander leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 18.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Bhuna
30 min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Lamb Keema with Peas
1h
Chicken Garam Masala
50 dk
Madras Curry Powder
5 min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50 dk
Chicken and Mushroom Balti
50 dk
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40 min
Kofta Curry
1h 10 min.
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min