Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
of light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
of cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Easy Satay Chicken
30 min
Chicken Provencale
1 godz.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Layered Chicken Dinner
1 godz. 45 min
Chicken Tagine
25 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Crab & Prawn Linguine
25 min