Compatibele versies
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
of pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3751 kJ / 896 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1576 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Pesto
10min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25min
Bibimbap Burrito
45 Min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 Min