Compatibele versies
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
of pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3751 kJ / 896 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1576 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1sa
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1sa
Italian Brunch
Geen beoordelingen
Crêpes Suzette
35min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1sa
Chilled Chocolate Orange Tart
6 godz. 25 min
Asian-style Beef Stew
2sa 30 dk
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10hod. 30min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 dk
Pistachio Ice Cream
10h 35min