Compatibele versies
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
of agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 660.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Apple Salad
5min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45p
Surimi Stick Salad (TM6)
15 dk
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40p
Raspberry Turnovers
2j
Stracciatella Soup
30p
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30p
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45p
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40p