
Apparaten en Accessoires
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
honey50 g
-
white wine vinegar40 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
515.6 kcal /
2157.4 kJ
Eiwitten
16.7 g
Vetten
43.5 g
Koolhydraten
16.6 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
13.6 g
Natrium
660.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slicing and Grating
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland