Compatibele versies
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
of agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 660.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Pasta alla Nerano
40min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Popcorn Verrines
1h 30min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Spanish Tortilla
1h