Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 100 g cornbread, cut in pieces
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp fresh coriander leaves
Olive Topping
- 100 g pitted black olives
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp grated Parmesan cheese
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
Cod
- 800 g water
- 500 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 2 pinches fine sea salt
- 100 g onions, quartered
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 800 g cod fillet, skinless, cut in pieces (4 cm)
- 2 medium eggs, separated
- 70 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2254 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Veracruz Fish
30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Creamed Cod
45min
Courgettes with Corn
25min
Courgette and Pine Nut Cake
50min