Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pear (approx. 260 g), firm, cored and quartered, sliced (5 mm)
- 125 g soft goat's cheese, sliced (1 cm)
- 3 Tbsp lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary, small, leaves only
- 40 g walnut halves
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Courgette Omelette
40min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 Std. 20 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min