Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pear (approx. 260 g), firm, cored and quartered, sliced (5 mm)
- 125 g soft goat's cheese, sliced (1 cm)
- 3 Tbsp lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary, small, leaves only
- 40 g walnut halves
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Mustard and dill vinaigrette
5 Min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 godz.