Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g water
- 50 g lard, cut in pieces
- 1 tsp dried instant yeast
- 300 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch sugar
Vegetable topping
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 100 g onions, cut in pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp paprika
- 150 g soft goat's cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2375.2 kJ / 567.7 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1061.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Mushroom Risotto
30min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Spanish Brunch
1 Std. 15 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1j
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 menit
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min