Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g water
- 50 g lard, cut in pieces
- 1 tsp dried instant yeast
- 300 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch sugar
Vegetable topping
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 100 g onions, cut in pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp paprika
- 150 g soft goat's cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2375.2 kJ / 567.7 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1061.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Mushroom Risotto
30min
Courgette and Feta Risotto
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Grisons Barley Soup
55 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h