Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 100 g water
- 50 g lard, cut in pieces
- 1 tsp dried instant yeast
- 300 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch sugar
Vegetable topping
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 100 g onions, cut in pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp paprika
- 150 g soft goat's cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2375.2 kJ / 567.7 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1061.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 dk
Curried Parsnip Soup
30 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 Std. 40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Pea and Courgette Tarts
1sa