Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g plain flour
- 75 g unsalted butter cold, diced
- 45 g water
- 2 pinches fine sea salt
Filling
- 15 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 150 g fresh spinach leaves
- 170 g milk
- 3 large eggs
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 150 g goat's cheese, sliced (1 cm)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1330 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15 min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.