Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g olive oil
- ½ tsp black mustard seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 2 tsp Madras curry powder
- 250 g butternut squash, peeled, sliced (1 cm) (see tip)
- 250 g kabocha squash, peeled, sliced (1 cm)
- 1 red onion, cut in wedges (eighths)
- 1 tsp coarse sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp fine sea salt
- 50 - 80 g water, ice cold
- 250 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Root Vegetable Gratin
1h
Leftover Curry
1h 10min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h