Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g olive oil
- ½ tsp black mustard seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 2 tsp Madras curry powder
- 250 g butternut squash, peeled, sliced (1 cm) (see tip)
- 250 g kabocha squash, peeled, sliced (1 cm)
- 1 red onion, cut in wedges (eighths)
- 1 tsp coarse sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
- 115 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp fine sea salt
- 50 - 80 g water, ice cold
- 250 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Happy Veggie Empanadas
1 godz. 10 min
Shallot Tarte Tatin
2h
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.