Apparaten en Accessoires
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 25min
3 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines diced (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
24 g
Calorieën
2352 kJ /
561 kcal
Vetten
29 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
48 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min