![Miso and Honey-roasted Aubergine Miso and Honey-roasted Aubergine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/901f5811-d768-42c1-8379-df9de92515fc/Derivates/103b9fe3-e042-4389-8d4b-23397bf38810.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 aubergines (approx. 550 g)
- 45 g white miso paste
- 35 g honey
- 5 g sesame oil
- 540 g water
- spring onions, thinly sliced, for garnishing
- toasted sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 538 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 431 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1j
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1j
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1j