Apparaten en Accessoires
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
dark soy sauce20 g
-
sesame oil15 g
-
toasted sesame seeds10 g
-
caster sugar½ tsp
-
Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)½ tsp
-
water1000 g
-
aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onions thinly sliced (5 mm)2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
393 kJ /
95 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
korean cuisine
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 Std. 15 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min