Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g carrots, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g fresh spinach leaves, blanched (see tip)
- 200 g fresh button mushrooms, sliced (2-3 mm)
- 600 g firm tofu, marinated, cut in 4 pieces
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 4 tsp lemon juice
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 2 Tbsp soy sauce
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1232 kJ / 294.5 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 626.5 mg
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 Std.
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Tofu scramble
25 min