![Steamed Tofu Steamed Tofu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7E9559E4-6491-403F-9465-B6D280B198CA/Derivates/7B077BF8-1678-41D6-8375-E29C32E19511.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g carrots, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g fresh spinach leaves, blanched (see tip)
- 200 g fresh button mushrooms, sliced (2-3 mm)
- 600 g firm tofu, marinated, cut in 4 pieces
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 4 tsp lemon juice
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 2 Tbsp soy sauce
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1232 kJ / 294.5 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 626.5 mg
Alternatieve recepten
Tofu stew
30 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Lemongrass Tempeh
1h 15 min
Tofu stew
30 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Vegan Supreme Pizza
9 Std. 40 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min