Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g tomatoes, fresh or tinned
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 - 100 g white wine, to taste
- 350 g courgettes, cut in cubes
- 200 g carrots, cut in slices
- 200 g mushrooms, cut in slices
- 400 g firm tofu, cut in cubes
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 756 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Soup with Vegetables
30p
Tofu Balls
35p
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Chickpea Soup with Spinach
40p
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20 min
Cheese and Walnut Patties
Geen beoordelingen
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Vegetable Stroganoff
30p
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1hod. 35min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Tofu stew
30p