Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g tomatoes, fresh or canned
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 - 100 g white wine
- 350 g courgettes, cut in cubes
- 200 g carrots, cut in slices
- 200 g fresh mushrooms, cut in slices
- 400 g firm tofu, cut in cubes
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 756 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Vegan Burger
5 Std.
Pumpkin soup
35 min
Tofu Balls
35 min
Tofu stew
30 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Paella with kidney beans
55 dk
Vegetable Stroganoff
30 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Mushroom pie
1h 40min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min