![Scrambled Tofu Scrambled Tofu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2e2c762c-a93a-4f1a-a1e4-1a7a29a455a2/Derivates/dd880f6f-60b0-47ba-aaa0-ea5316c1951c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g water
- 2 fresh shiitake mushrooms, cut in slices
- 40 g carrots, shredded
- ½ stalk celery, shredded
- 1 tsp ground turmeric
- 300 g firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed
- 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
- 1 tbsp Japanese soy sauce (shoyu)
- 1 pinch rock salt, adjust to taste
- 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 10 lettuce leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Tofu Balls
35 Min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Tofu stew
30 Min
Asian vegetable soup with tofu
1 Std. 30 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Tofu scramble
25 Min