Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chickpea tofu
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 150 g chickpea (besan) flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground cumin
- 370 g filtered water
Spicy dipping sauce
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 65 g Sriracha® sauce
- 30 g lime juice
- 1 tbsp filtered water
- 20 g pure maple syrup
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve
- sesame seeds, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261.8 kJ / 300.4 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan mayonnaise
15 min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Chilli con tempeh
20p
Stretchy melty cheese
20p
Tofu scramble
25 Min
Plant-based parmesan
5 min