Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chickpea tofu
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 150 g chickpea (besan) flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground cumin
- 370 g filtered water
Spicy dipping sauce
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 65 g Sriracha® sauce
- 30 g lime juice
- 1 tbsp filtered water
- 20 g pure maple syrup
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve
- sesame seeds, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261.8 kJ / 300.4 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Plant-based béchamel sauce
10min
Lupini cheese
3h 20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Potato and green pea curry
50min
Stretchy melty cheese
20min
Breakfast sausages
1h 5min
Cashew cheddar cheese
3hod. 10min
Tofu scramble
25min