Apparaten en Accessoires
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
Chickpea tofu
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 - 2 tbsp
-
chickpea (besan) flour150 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
filtered water370 g
Spicy dipping sauce
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
Sriracha sauce65 g
-
lime juice30 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup20 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
1261.8 kJ /
300.4 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
25.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Tofu scramble
25 Min