Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 1200 g water
- 200 g brown rice
Vegetable sausages
- 150 g rolled oats
- 50 g fresh mushrooms
- 200 g firm tofu, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 80 g semi sundried tomatoes, drained
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp soy sauce
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh sage, leaves only
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 1 tsp xanthan gum (see Tips)
- 2 - 4 tbsp oil, for frying
- tomato sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812.2 kJ / 431.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 613 mg
Alternatieve recepten
Mixed mushroom burgers
50 Min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Leek quiche
1h 20min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Mushroom stock paste
1h 35min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Florentine potato cakes
40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegan gravy
40min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min