Apparaten en Accessoires
Vegan butter
Voorbereiding 5min
Totaal 8u. 5min
400 g
Ingrediënten
Soaking
-
raw cashews60 g
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water to soak
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Butter
-
coconut oil (see Tips)100 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water140 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground turmeric1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
953.1 mg
Eiwitten
10.9 g
Calorieën
7098 kJ /
1696.5 kcal
Vetten
182.8 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
99.9 g
Koolhydraten
19.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sage and buckwheat stuffing balls
1u. 10min
Vegan mayonnaise
15min
Vegan mozzarella
3u. 40min
Stretchy melty cheese
20min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Fresh turmeric and ginger paste
20min
Soy bread with seeds
3u. 50min
Vegan macadamia cheese ball
56u. 55min
Vegan Cheese Alternative
6u. 40min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2u. 5min
Vegan Caesar dressing
5min