Compatibele versies
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frosting
- 300 g raw cashew nuts
- 415 g water
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 3 tbsp coconut oil
- 5 pitted dates
- 1 tbsp pure maple syrup
Raspberry sauce
- 250 g fresh raspberries
- 3 tbsp caster sugar
Sponge
- 200 g coconut oil, plus extra for greasing
- 200 g almond milk
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tbsp chia seeds
- 250 g raw sugar
- 2 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 30 g cocoa powder (70% cocoa)
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch salt
Assembly
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 125 g fresh raspberries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2522.8 kJ / 600.7 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 186 mg
Alternatieve recepten
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Raw apple pie
3h 25 min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Vegan Parmesan
15 Min
No-bake coffee cake
7 Std. 30 Min
Energy shot
5 Min
Rice crackers
55 Min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Vegan Christmas cake
27 godz. 10 min
Harvest nut roast with gravy
1sa 30 dk
Pea and garden mint fritters
25 Min