![Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6CBBD00A-76C4-4578-8C10-99C68760FC4C/Derivates/8DCE4279-C6AA-44B6-B190-1A7CB3EB6B1A.jpg)
Compatibele versies
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frosting
- 300 g raw cashew nuts
- 415 g water
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 3 tbsp coconut oil
- 5 pitted dates
- 1 tbsp pure maple syrup
Raspberry sauce
- 250 g fresh raspberries
- 3 tbsp caster sugar
Sponge
- 200 g coconut oil, plus extra for greasing
- 200 g almond milk
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tbsp chia seeds
- 250 g raw sugar
- 2 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 30 g cocoa powder (70% cocoa)
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch salt
Assembly
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 125 g fresh raspberries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2522.8 kJ / 600.7 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 186 mg
Alternatieve recepten
Vegan Christmas cake
27h 10min
Millet Cakes
1h 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Vegan tiramisu
3sa 20 dk
No-bake coffee cake
7 Std. 30 Min
Vegan butter
8u. 5min
Vegan custard
15min
Peanut butter and cookie ice cream
13 godz. 15 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2hod. 5min
Cashew cheddar cheese
3h 10min