Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 100 g almond milk
- 1 tsp apple cider vinegar
- 80 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 90 g dairy free margarine
- 1 pinch salt
- 80 g caster sugar
- ¼ tsp vanilla bean paste
Coffee syrup
- 200 g brewed espresso coffee
- 50 g Kahlua®
Vegan mascarpone
- 300 g raw cashews
- 70 g pure maple syrup
- 120 g coconut oil
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g almond milk
Assembly
- 1 - 2 tsp unsweetened cocoa powder, for dusting
- 30 g dairy free chocolate, shaved (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 827.8 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 163.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour tempeh
50min
Plant-based béchamel sauce
10min
Cashew sour cream
10min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3h 10min
Lupini cheese
3h 20min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Vegan mayonnaise
15min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Stretchy melty cheese
20min
Vegan custard
15min
Tofu scramble
25 Min