Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 100 g almond milk
- 1 tsp apple cider vinegar
- 80 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 90 g dairy free margarine
- 1 pinch salt
- 80 g caster sugar
- ¼ tsp vanilla bean paste
Coffee syrup
- 200 g brewed espresso coffee
- 50 g Kahlua®
Vegan mascarpone
- 300 g raw cashews
- 70 g pure maple syrup
- 120 g coconut oil
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g almond milk
Assembly
- 1 - 2 tsp unsweetened cocoa powder, for dusting
- 30 g dairy free chocolate, shaved (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 827.8 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 163.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandy cashew cream
5 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25 分钟
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Soya Yoghurt
12hod. 10min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Sweet and sour tempeh
50 分钟
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Breakfast sausages
1h 5min
Tofu scramble
25 分钟
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min