Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black olive sauce
- 200 g pitted black olives
- 40 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g pickled capers, drained
- 10 g lemon juice
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 pinches salt
Lettuce cream soup and steamed broccoli
- 80 g onions, cut into halves, or eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 600 g broccoli, cut into florets (5 cm)
- 2 pinches salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 600 g water
- 200 g lamb's lettuce (see Tips)
- 80 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sugar
- ½ tsp lemon juice
- ¼ tsp Worcestershire sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Green goodness soup
10min
Zucchini soup
25 Min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Creamed spinach
15min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min