Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 678 mg
Alternatieve recepten
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Asparagus risotto
40 Min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.