Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 678 mg
Alternatieve recepten
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Mediterranean vegetable bake
50min
Chilli con tempeh
20min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Pea and garden mint fritters
25min
Vegetable lasagne
1h 35min