Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2137 kJ / 508.8 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1325.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken and pesto risoni
35 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Asparagus risotto
40 min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10min
Salmon and fennel risotto
30 min
Minestrone
40 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
White fish and lemon risotto
30 min
Milanese risotto
25min