Apparaten en Accessoires
Risotto verde
Voorbereiding 30min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (approx. 1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
1325.1 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
2137 kJ /
508.8 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
65 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Signature Risottos
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Minestrone
40 Min
Beetroot risotto
35 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Asparagus risotto
40 Min
Milanese risotto
25 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min