Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta toast
- oil, for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms, cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1159 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Asparagus risotto
40min
Mushroom stroganoff
20 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Mashed pea and corn slice
40min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pea and garden mint fritters
25 Min