Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 17.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot risotto
35min
Gwinganna mountain top bars
1 Std. 55 Min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Stretchy melty cheese
20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Yasai miso ramen
35min
Cashew cheddar cheese
3hod. 10min
Savoury tofu quiche
1h 30min