Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 17.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20 min
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Rendang curry
30p
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Thai tofu and sweet potato cakes
30p
Pulled BBQ jackfruit
25p
Cashew cheddar cheese
3h 10min