Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggplants, cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)
- salt, for sprinkling
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)
- 40 g pine nuts
- 40 g bread of choice, torn into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 8 fresh sage leaves
- 800 g canned whole tomatoes
- 20 - 25 fresh basil leaves, plus extra to serve
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- mixed leaf salad, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033.2 kJ / 245.8 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1028.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Lentil moussaka
3h 30min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Ricotta patties with chilli lime corn
1sa 20 dk
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Mushroom croustade
1h 35min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Black bean enchiladas
1sa 20 dk
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1sa
Vegetable lasagne
1h 35min