Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli oil
- 200 g olive oil
- 1 tbsp dried chilli flakes
- 2 dried red chillies or long red chillies, ends removed
Bean purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut it into halves (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette loaf, thinly sliced and toasted
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 535 kJ / 127.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 163.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Pâtè with Riesling
3 Std.
French dressing
5 min
Orange curry dressing
10 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Scallops with pea purée
25min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min