![Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A4AAF00-0162-4541-AA4B-1D8C76C13A4C/Derivates/cbe0540d-994a-4b2e-b6c8-7994af661b2e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 22.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 560.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Cheese soufflés
30 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Lemon caper butter
10 Min
Traditional crème brûlée
25h
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min