Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 22.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 560.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Festive lobster pâté
4h 45 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24j 30 menit
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30p
Venison Wellington
3h 30 min
Béarnaise sauce
20p
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20 phút
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 Min