Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 40.4 g
- Verzadigd vet
- 22.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 560.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Béarnaise sauce
20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Beef tapenade crostini
1h 40 min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Whipped Feta
35 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min