Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g milk
- 4 egg yolks
- 50 g white sugar
- 2 tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2633 kJ / 626.9 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 147 mg
Alternatieve recepten
Crème pâtissière
15min
Fruit coulis
10min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Choux pastry
2 Std.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Paris Brest
6 Std. 40 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Crème Pâtissière
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min