![Vanilla sauce (crème anglaise) Vanilla sauce (crème anglaise)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A42A82E7-54C8-415A-B1CF-58E3CE0BBA51/Derivates/0ACDEA91-BA07-4124-A4FF-457A21479E37.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 50 g white sugar
- ½ vanilla bean
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 649.6 kJ / 154.7 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 36.7 mg
Alternatieve recepten
Crème brûlée
7h
Salted caramel sauce
40 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4hod. 55min
Custard
10 min
Béchamel sauce
20 min
Soubise sauce
30 min
Peaches in white wine syrup
4h
Almond pastry
25 min
Bread and butter pudding
1h 15min
Butterscotch sauce
10 min
Crème anglaise
15 min