Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 1 tbsp cocoa powder
- 350 g dark chocolate, broken into pieces
- 150 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 6 eggs
- 2 egg yolks
- 1 tsp vanilla bean paste
- 75 g plain flour
- 400 g pouring (whipping) cream
- 150 g fresh raspberries, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 3017.8 kJ / 718.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 51.9 g
- Verzadigd vet
- 31.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 132.2 mg
Alternatieve recepten
Chocolate fondant cake
40 min
Panna cotta
6h 15min
Chocolate fondants
30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Profiteroles
2 godz.
Black forest Christmas yule log
1 Std. 30 Min
Granini slice
2 Std. 15 Min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Traditional crème brûlée
25 Std.
Pavlova
6 Std.