![Nougat glacé with raspberry coulis Nougat glacé with raspberry coulis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f4107e40-0840-46cf-a0d5-5b28426c5bb2/Derivates/782bd68a-0c99-4f7f-918f-7c0235fe381b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g mixed nuts (see Tips)
- 100 g mixed glacé fruit, cut into pieces (1 cm - see Tips)
- 80 g icing sugar
- 3 eggs, separated
- 1 pinch salt
- 80 g honey (see Tips)
- 400 g pouring (whipping) cream
Raspberry coulis
- 200 g frozen raspberries
- 100 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- fresh raspberries, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1236.4 kJ / 294.4 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 44 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky toffee puddings
1 godz.
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Brandy butter
10 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Meringues
5 Std.
Salted caramel sauce
40 min