Apparaten en Accessoires
Nougat glacé with raspberry coulis
Voorbereiding 25min
Totaal 24u. 25min
12 portions
Ingrediënten
-
mixed nuts (see Tips)100 g
-
mixed glacé fruit cut into pieces (1 cm - see Tips)100 g
-
eggs separated3
-
icing sugar80 g
-
salt1 pinch
-
honey (see Tips)80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
Raspberry coulis
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice20 g
-
fresh raspberries to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
82.4 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1304 kJ /
311.7 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
32.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Hollandaise sauce
15 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 h 5 min
Lemon meringue pie
3 h
Chocolate mousse
3 h 20 min
Sweet shortcrust pastry
1 h 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Whipped cream
15 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 h 15 min
Chocolate berry baked Alaska
8 h 20 min
Viennese whirl mince pies
1 h 40 min
Pavlova
6 h
Meringues
5 h